Video: Rik van de Westelaken ziet Abraham en Qmusic verrast hem: "Hij ziet eruit als 30!"

Video: Rik van de Westelaken ziet Abraham en Qmusic verrast hem: "Hij ziet eruit als 30!"

Qmusic gaat langs bij de jarige Rik van de Westelaken. De Mol-presentator is 50 jaar geworden en daarom vinden Mattie Valk en Marieke Elsinga dat Joe een gigantisch Abraham opblaaskussen mag plaatsen in z'n tuin.

Die kan Rik in z'n zak steken
Joe deelt beelden van het plaatsen van het kussen en plaatst een foto samen met Rik. Iemand reageert op Instagram: "50???? Hij ziet eruit als 30!" Die kan Rik in zijn zak steken. Bekijk de Qmusic video over de jarige Rik hieronder.

Video: <em>Rik van de Westelaken</em> ziet Abraham en <em>Qmusic</em> verrast hem: &quot;Hij ziet eruit als 30!&quot; Qmusic gaat langs bij de jarige Rik van de Westelaken. De Mol-presentator is 50 jaar geworden en daarom vinden Mattie Valk en Marieke Elsinga dat Joe een gigantisch Abraham opblaaskussen mag plaatsen in z'n tuin. Die kan Rik in z'n zak stekenJoe deelt beelden van het plaatsen van het kussen en plaatst een foto samen met Rik. Iemand reageert op Instagram: "50???? Hij ziet eruit als 30!" Die kan Rik in zijn zak steken. Bekijk de Qmusic video over de jarige Rik hieronder. Bekijk ook Wie is de Mol?: Laat Rik van de Westelaken hier zien dat Miljuschka Witzenhausen de Mol is? Bekijk deze video » Bekijk hier alle Molacties van Wie is de Mol? seizoen 20 Bekijk deze video »
Show :
Video: Rik van de Westelaken ziet Abraham en Qmusic verrast hem: "Hij ziet eruit als 30!"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Rik van de Westelaken ziet Abraham en Qmusic verrast hem: "Hij ziet eruit als 30!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier