LEGO Masters in teken van Star Wars: bekijk eerste beelden met echte Stormtroopers

LEGO Masters in teken van Star Wars: bekijk eerste beelden met echte Stormtroopers

Zaterdag belooft het een hele bijzondere uitzending te worden van LEGO Masters. De hele aflevering staat namelijk in het teken van Star Wars. En Ruben Nicolai licht alvast een tipje van de sluier op.

Lees verder onder de video.

<em>LEGO Masters</em> in teken van <em>Star Wars</em>: bekijk eerste beelden met echte Stormtroopers Zaterdag belooft het een hele bijzondere uitzending te worden van LEGO Masters. De hele aflevering staat namelijk in het teken van Star Wars. En Ruben Nicolai licht alvast een tipje van de sluier op. Lees verder onder de video. Mooiste Star Wars-bouwwerken van LEGOZo kun je al wat beelden zien van bouwwerken van LEGO die alles te maken hebben met Star Wars. Brickmaster Jonathan is dolenthousiast over het werk van de winnaars, al blijft dat natuurlijk nog even geheim. En Ruben Nicolai heeft ook bijzonder nieuws. “We krijgen echte stromtroopers in de LEGO Masters studio!” Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van LEGO Masters in de video hierboven. LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv. LEGO Masters: Ruben Nicolai en Kürt Rogiers zingen Upside Down van Vanessa Bekijk deze video » Zaterdag in LEGO Masters: "Ik weet niets van Star Wars" Bekijk deze video »
TV :
LEGO Masters in teken van Star Wars: bekijk eerste beelden met echte Stormtroopers

Mooiste Star Wars-bouwwerken van LEGO
Zo kun je al wat beelden zien van bouwwerken van LEGO die alles te maken hebben met Star Wars. Brickmaster Jonathan is dolenthousiast over het werk van de winnaars, al blijft dat natuurlijk nog even geheim. En Ruben Nicolai heeft ook bijzonder nieuws. “We krijgen echte stromtroopers in de LEGO Masters studio!”

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van LEGO Masters in de video hierboven.

LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LEGO Masters in teken van Star Wars: bekijk eerste beelden met echte Stormtroopers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier