Rondje Binnenhof: Herman van der Zandt steelt show in 'strak broekje'

Rondje Binnenhof: Herman van der Zandt steelt show in 'strak broekje'

Als Hugo de Jonge het kan, kan ik het ook. Dat dacht Herman van der Zandt toen hij op weg moest naar de opnames van Rondje Binnenhof. Hij hees zich in zijn wielrentenue en snelde vervolgens op zijn tweewieler door de Haagse straten. Zijn medepresentatoren Marleen de Rooy en Xander van der Wulp moesten daardoor wel wat langer op hem wachten, aangezien er natuurlijk eerst omgekleed moest worden: "Duurt nog lang, om uit zo'n strak broekje te komen", aldus die laatste. Bekijk de hele aflevering van Rondje Binnenhof hieronder.

<em>Rondje Binnenhof</em>: Herman van der Zandt steelt show in 'strak broekje' Als Hugo de Jonge het kan, kan ik het ook. Dat dacht Herman van der Zandt toen hij op weg moest naar de opnames van Rondje Binnenhof. Hij hees zich in zijn wielrentenue en snelde vervolgens op zijn tweewieler door de Haagse straten. Zijn medepresentatoren Marleen de Rooy en Xander van der Wulp moesten daardoor wel wat langer op hem wachten, aangezien er natuurlijk eerst omgekleed moest worden: "Duurt nog lang, om uit zo'n strak broekje te komen", aldus die laatste. Bekijk de hele aflevering van Rondje Binnenhof hieronder. Bekijk ook Rondje Binnenhof: krabbelt Mark Rutte weer op na vertrouwenscrisis? Bekijk deze video »
Show :
Rondje Binnenhof: Herman van der Zandt steelt show in 'strak broekje'


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rondje Binnenhof: Herman van der Zandt steelt show in 'strak broekje' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier