The Cube aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Cube aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Cube aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending The Cube start vrijdag: bekijk eerste beelden van spannend ballenspel Bekijk deze video » The Cube gemist? Spel gaat goed maar het juichen gaat helemaal mis Bekijk deze video » In het nieuwe, zenuwslopend spelprogramma The Cube spelen duo's allerlei opdrachten op weg naar de hoofdprijs van 100 duizend euro. Elke vrijdag om 20:00 uur op SBS6. BehendigheidGordon presenteert het programma dat draait om een grote high tech transparante kubus. In The Cube draait het allemaal om een combinatie van lef, behendigheid, stalen zenuwen en een beetje geluk. MoeilijkerDe opdrachten lijken in eerste instantie vrij makkelijk, maar eenmaal in The Cube zijn ze onder druk toch een stuk moeilijker dan gedacht. De spellen variëren van geblinddoekte opdrachten en ingewikkelde balansspellen tot opdrachten die binnen een tijdslimiet moeten worden volbracht. Eeder stoppenIeder duo begint met negen levens. In totaal moeten zeven spellen succesvol afgerond worden om op het bedrag van 100 duizend euro uit te komen. Ze kunnen er ook voor kiezen eerder te stoppen en het tot dat moment verzamende geld mee te nemen. Het spel stopt als alle levens verbruikt zijn. Gordon presenteert The Cube vanaf 23 april bij SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe, zenuwslopend spelprogramma The Cube spelen duo's allerlei opdrachten op weg naar de hoofdprijs van 100 duizend euro. Elke vrijdag om 20:00 uur op SBS6.

Behendigheid
Gordon presenteert het programma dat draait om een grote high tech transparante kubus. In The Cube draait het allemaal om een combinatie van lef, behendigheid, stalen zenuwen en een beetje geluk.

Moeilijker
De opdrachten lijken in eerste instantie vrij makkelijk, maar eenmaal in The Cube zijn ze onder druk toch een stuk moeilijker dan gedacht. De spellen variëren van geblinddoekte opdrachten en ingewikkelde balansspellen tot opdrachten die binnen een tijdslimiet moeten worden volbracht.

Eeder stoppen
Ieder duo begint met negen levens. In totaal moeten zeven spellen succesvol afgerond worden om op het bedrag van 100 duizend euro uit te komen. Ze kunnen er ook voor kiezen eerder te stoppen en het tot dat moment verzamende geld mee te nemen. Het spel stopt als alle levens verbruikt zijn.

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Cube

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Cube of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier