Beau: Freek Vonk laat ‘een van de meest bizarre schildpadden ter wereld’ zien

Beau: Freek Vonk laat ‘een van de meest bizarre schildpadden ter wereld’ zien

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 23 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Freek Vonk duikt niet alleen op in LuckyTV, de bioloog was vrijdag ook in de studio van Beau op bezoek en hij had een heel bijzonder dier meegenomen. Het gaat om een matamata, ‘een van de meest bizarre schildpadden ter wereld’.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Freek Vonk laat ‘een van de meest bizarre schildpadden ter wereld’ zien Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 23 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Freek Vonk duikt niet alleen op in LuckyTV, de bioloog was vrijdag ook in de studio van Beau op bezoek en hij had een heel bijzonder dier meegenomen. Het gaat om een matamata, ‘een van de meest bizarre schildpadden ter wereld’. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Freek Vonk laat ‘een van de meest bizarre schildpadden ter wereld’ zien


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau: Freek Vonk laat ‘een van de meest bizarre schildpadden ter wereld’ zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier