Video: Nederland is in de ban van nieuwe Netflix serie ‘The Serpent’

Video: Nederland is in de ban van nieuwe Netflix serie ‘The Serpent’

Een onbekend heldenverhaal van de Nederlandse diplomaat Herman Knippenberg staat op Netflix al een tijdje op één in trending. The Serpent gaat over een seriemoordenaar in de jaren 70 en is gebaseerd op een Nederlands waargebeurd verhaal. Film- en seriekenner Willen Schouten en misdaadverslaggever John van den Heuvel zijn beide verbaasd dat Nederland niet zelf de productie in handen heeft genomen.

Lees hier onze serierecensie van The Serpent

Bekijk het fragment van De telegraaf hieronder.

Video: <em>Nederland</em> is in de ban van nieuwe <em>Netflix serie</em> ‘The Serpent’ Een onbekend heldenverhaal van de Nederlandse diplomaat Herman Knippenberg staat op Netflix al een tijdje op één in trending. The Serpent gaat over een seriemoordenaar in de jaren 70 en is gebaseerd op een Nederlands waargebeurd verhaal. Film- en seriekenner Willen Schouten en misdaadverslaggever John van den Heuvel zijn beide verbaasd dat Nederland niet zelf de productie in handen heeft genomen. Lees hier onze serierecensie van The Serpent Bekijk het fragment van De telegraaf hieronder. Bekijk ook Bekijk trailer The Pembrokeshire Murders (vanaf vrijdag te zien op België Eén) Bekijk deze video » Nieuw op Netflix: Nederlandse acteurs in The Serpent Bekijk deze video »
Serie :
Video: Nederland is in de ban van nieuwe Netflix serie ‘The Serpent’


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Nederland is in de ban van nieuwe Netflix serie ‘The Serpent’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier