Bekijk eerste beelden ziekenhuisbrand Bagdad: "Zuurstoftank ontplofd"

Bekijk eerste beelden ziekenhuisbrand Bagdad: "Zuurstoftank ontplofd"

In een ziekenhuis in de Iraakse hoofdstad Bagdad is zaterdag 24 april een brand uitgebroken. Een bewakingscamera legde de eerste beelden van de brand vast.

Veel doden en gewonden
De brand is ontstaan door een ontploffing van een zuurstoftank.Bij de brand zijn zeker 23 mensen overleden en tientallen gewonden gevallen. Bekijk de eerste beelden van de brand hieronder.

Bekijk eerste beelden ziekenhuisbrand <em>Bagdad</em>: &quot;Zuurstoftank ontplofd&quot; In een ziekenhuis in de Iraakse hoofdstad Bagdad is zaterdag 24 april een brand uitgebroken. Een bewakingscamera legde de eerste beelden van de brand vast. Veel doden en gewondenDe brand is ontstaan door een ontploffing van een zuurstoftank.Bij de brand zijn zeker 23 mensen overleden en tientallen gewonden gevallen. Bekijk de eerste beelden van de brand hieronder. Bekijk ook Peter Bennemeer over onzinnige zorg: "Het vindt zijn weg wel" (WNL) Bekijk deze video » Video: Mensen rennen verward rond na ziekenhuisbrand in Bagdad Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk eerste beelden ziekenhuisbrand Bagdad: "Zuurstoftank ontplofd"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste beelden ziekenhuisbrand Bagdad: "Zuurstoftank ontplofd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier