Eerste aflevering Socials, Seks & Centen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Socials, Seks & Centen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Socials, Seks & Centen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Ferry Doedens over OnlyFans in Socials, Seks & Centen: ‘Wat doe ik in godsnaam?’ Bekijk deze video » Ferry Doedens in Socials, Seks & Centen: ‘Wil niet met blote willy op internet staan’ Bekijk deze video » In drie afleveringen gaat acteur Ferry Doedens op een persoonlijke ontdekkingstocht in de wereld van sexy social media. Dat is de komende maandagen om 20:25 uur te zien op NPO 3. Expliciete contentHet is de nieuwste socialmediahype: platforms waar volgers tegen betaling expliciete content kunnen bekijken. Ferry is zelf onlangs in die wereld gestapt, maar hij is al bescheiden succesvol. KwetsbaarToch leven er bij Ferry ook nog een hoop vragen. Sinds bekend is dat hij op het platform OnlyFans te zien is, is hij ook kwetsbaar en bij vlagen onzeker. Hij onderzoekt welke consequentie snel veel geld verdienen heeft aan je bekendheid achter een betaalmuur. En vooral: waar ligt de grens? KeuzeBekende influencers, die dezelfde keuze hebben gemaakt om achter een betaalmuur zichzelf van hun meest pikante en expliciete kant te laten zien, komen aan het woord. Ook gaat Ferry in gesprek met familie en vrienden, wat vinden zij van het pad dat hij nu is ingeslagen? OnlyFans Uncovered vanaf 9 april bij Videoland: bekijk de pikante trailer Bekijk deze video » Paul Goudsmit (King Alert) op OnlyFans: ‘Extra geld en goed voor je seksleven’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In drie afleveringen gaat acteur Ferry Doedens op een persoonlijke ontdekkingstocht in de wereld van sexy social media. Dat is de komende maandagen om 20:25 uur te zien op NPO 3.

Expliciete content
Het is de nieuwste socialmediahype: platforms waar volgers tegen betaling expliciete content kunnen bekijken. Ferry is zelf onlangs in die wereld gestapt, maar hij is al bescheiden succesvol.

Kwetsbaar
Toch leven er bij Ferry ook nog een hoop vragen. Sinds bekend is dat hij op het platform OnlyFans te zien is, is hij ook kwetsbaar en bij vlagen onzeker. Hij onderzoekt welke consequentie snel veel geld verdienen heeft aan je bekendheid achter een betaalmuur. En vooral: waar ligt de grens?

Keuze
Bekende influencers, die dezelfde keuze hebben gemaakt om achter een betaalmuur zichzelf van hun meest pikante en expliciete kant te laten zien, komen aan het woord. Ook gaat Ferry in gesprek met familie en vrienden, wat vinden zij van het pad dat hij nu is ingeslagen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Socials, Seks & Centen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste aflevering Socials, Seks & Centen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier