Evert Santegoeds: 'Samantha (Barbie) probeerde zelf haar vriend Gelmore te reanimeren" (video)

Evert Santegoeds: 'Samantha (Barbie) probeerde zelf haar vriend Gelmore te reanimeren" (video)

UPDATE: Samantha heeft het ziekenhuis verlaten en vertelt hoe het nu met haar gaat

Het is bijna niet te geloven maar het leven van Samantha de Jong is wederom opgeschrikt door een zeer heftige en verdrietige gebeurtenis: haar vriend Gelmore is namelijk zondag op 31-jarige leeftijd overleden aan een hartstilstand. Evert Santegoeds deelde gisterenavond de laatste details: "We kregen vanmiddag een melding dat er weer allerlei alarmdiensten voor het huis van Barbie stonden en dan denk je, na alles wat er de afgelopen jaren gebeurd is, het eerste aan haar."

Reanimatie
Zelfs een trauma-helicopter hing in de lucht en de paniek was enorm. Maar wat gebeurde er precies daarbinnen, in die Scheveningse woning? "Barbie's vriend Gelmore werd gereanimeerd. Eerst had ze dat zelf geprobeerd, vervolgens 112 gebeld en die hebben dat van haar overgenomen. Maar wat er ook gedaan werd, er was geen redden meer aan", aldus Santegoeds. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Evert Santegoeds: 'Samantha (<em>Barbie</em>) probeerde zelf haar vriend Gelmore te reanimeren&quot; (video) UPDATE: Samantha heeft het ziekenhuis verlaten en vertelt hoe het nu met haar gaat Het is bijna niet te geloven maar het leven van Samantha de Jong is wederom opgeschrikt door een zeer heftige en verdrietige gebeurtenis: haar vriend Gelmore is namelijk zondag op 31-jarige leeftijd overleden aan een hartstilstand. Evert Santegoeds deelde gisterenavond de laatste details: "We kregen vanmiddag een melding dat er weer allerlei alarmdiensten voor het huis van Barbie stonden en dan denk je, na alles wat er de afgelopen jaren gebeurd is, het eerste aan haar." ReanimatieZelfs een trauma-helicopter hing in de lucht en de paniek was enorm. Maar wat gebeurde er precies daarbinnen, in die Scheveningse woning? "Barbie's vriend Gelmore werd gereanimeerd. Eerst had ze dat zelf geprobeerd, vervolgens 112 gebeld en die hebben dat van haar overgenomen. Maar wat er ook gedaan werd, er was geen redden meer aan", aldus Santegoeds. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Video: Samantha de Jong rapt met nieuwe vriend Gilly Bekijk deze video » Heftig: Samantha de Jong (Barbie) plaatst enorme tattoo nieuwe vriend op borst Bekijk deze video » Heftig nieuws: vriend Samantha de Jong plotseling overleden Bekijk deze video »
TV :
Evert Santegoeds: 'Samantha (Barbie) probeerde zelf haar vriend Gelmore te reanimeren" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Evert Santegoeds: 'Samantha (Barbie) probeerde zelf haar vriend Gelmore te reanimeren" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier