Ernst Kuipers in Beau: "Avondklok heeft geen enkel effect gehad"

Ernst Kuipers in Beau: "Avondklok heeft geen enkel effect gehad"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 28 april terugkijken bij Gids.tv.

Ernst Kuipers zit bij Beau aan tafel om te praten over de versoepelde coronamaatregelen. Volgens Kuipers zijn er veel maatregelen geweest die maar weinig effect hebben gehad op het verminderen van besmettingen, waaronder de avondklok. Zo zou berekend zijn dat het aantal besmettingen met tien procent moest afnemen, in werkelijkheid is dit niet het geval geweest.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ernst Kuipers</em> in <em>Beau</em>: &quot;Avondklok heeft geen enkel effect gehad&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 28 april terugkijken bij Gids.tv. Ernst Kuipers zit bij Beau aan tafel om te praten over de versoepelde coronamaatregelen. Volgens Kuipers zijn er veel maatregelen geweest die maar weinig effect hebben gehad op het verminderen van besmettingen, waaronder de avondklok. Zo zou berekend zijn dat het aantal besmettingen met tien procent moest afnemen, in werkelijkheid is dit niet het geval geweest. Tekst gaat verder onder de video. Ongecontroleerd experimentErnst Kuipers noemt de avondklok een 'ongecontroleerd experiment', hij vertelt aan tafel dat ze iets moesten doen. 1 januari wist iedereen dat de Britse variant in Nederland zou komen, en de verspreiding van deze variant zou vele malen sneller gaan dan de normale variant. De maatregelen die rond die tijd van kracht waren zouden niet voldoende zijn, vandaar de invoering van de avondklok. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ernst Kuipers in Beau: "Avondklok heeft geen enkel effect gehad"

Ongecontroleerd experiment
Ernst Kuipers noemt de avondklok een 'ongecontroleerd experiment', hij vertelt aan tafel dat ze iets moesten doen. 1 januari wist iedereen dat de Britse variant in Nederland zou komen, en de verspreiding van deze variant zou vele malen sneller gaan dan de normale variant. De maatregelen die rond die tijd van kracht waren zouden niet voldoende zijn, vandaar de invoering van de avondklok.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV