Rachel Hazes heeft Sarah ontmoet: "André heeft eindelijk rust!" (video)

Rachel Hazes heeft Sarah ontmoet: "André heeft eindelijk rust!" (video)

Het is dikke mik tussen Sarah van Soelen en André Hazes. Waar de zanger de relatie in eerste instantie ontkende, schreeuwen ze het beide nu digitaal van de daken. Zijn moeder Rachel is zeer te spreken over zijn nieuwe vlam.

<em>Rachel Hazes</em> heeft Sarah ontmoet: &quot;André heeft eindelijk rust!&quot; (video) Het is dikke mik tussen Sarah van Soelen en André Hazes. Waar de zanger de relatie in eerste instantie ontkende, schreeuwen ze het beide nu digitaal van de daken. Zijn moeder Rachel is zeer te spreken over zijn nieuwe vlam. Hij is gelukkigStory publiceerde vandaag een foto van Rachel Hazes met haar kersverse schoondochter. Rachel voegt hieraan toe dat Sarah haar zoon heel gelukkig maakt en dat hij eindelijk rust heeft. Dit kan ze in zijn ogen zien. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook RTL Boulevard gemist? Rachel Hazes haalt hard uit naar dochter Roxeanne: "Schaam je" Bekijk deze video » Rachel Hazes klaar met haters: "Ik bied geen platform voor negatieve mensen" Bekijk deze video »
TV :
Rachel Hazes heeft Sarah ontmoet: "André heeft eindelijk rust!" (video)

Hij is gelukkig
Story publiceerde vandaag een foto van Rachel Hazes met haar kersverse schoondochter. Rachel voegt hieraan toe dat Sarah haar zoon heel gelukkig maakt en dat hij eindelijk rust heeft. Dit kan ze in zijn ogen zien.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rachel Hazes heeft Sarah ontmoet: "André heeft eindelijk rust!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier