Zien: Monica Geuze slachtoffer van autodiefstal

Zien: Monica Geuze slachtoffer van autodiefstal

Het zit Monica Geuze niet mee. Opnieuw is ze slachtoffer van diefstal, zo laat ze weten op Instagram. Monica post in haar Instagram Stories beelden waarop te zien is dat de achterruit van haar auto is ingeslagen: "Wat een tering trieste mensen heb je toch op deze aardkloot", zegt Monica in haar nieuwste vlog. Bekijk de beelden van de autodiefstal hieronder.

Zien: <em>Monica Geuze</em> slachtoffer van autodiefstal Het zit Monica Geuze niet mee. Opnieuw is ze slachtoffer van diefstal, zo laat ze weten op Instagram. Monica post in haar Instagram Stories beelden waarop te zien is dat de achterruit van haar auto is ingeslagen: "Wat een tering trieste mensen heb je toch op deze aardkloot", zegt Monica in haar nieuwste vlog. Bekijk de beelden van de autodiefstal hieronder. Bekijk ook Monica Geuze vertelt in RTL Boulevard over grootse verbouwplannen van droomhuis Bekijk deze video » ZIEN: Deze 20 YouTubers maken kans op de Televizier-Ster Online-videoserie Bekijk deze video »
Show :
Zien: Monica Geuze slachtoffer van autodiefstal


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Monica Geuze slachtoffer van autodiefstal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier