LuckyTV: slachtoffer Toeslagenaffaire heeft medelijden met Sophie Hermans

LuckyTV: slachtoffer Toeslagenaffaire heeft medelijden met Sophie Hermans

De Tweede Kamer debatteerde gisteren uitgebreid over de geopenbaarde notulen over de Toeslagenaffaire. 's Avonds kwam er applaus uit onverwachte hoek: de slachtoffers van de affaire betuigden hun medeleven met het kabinet, en dan met name met Sophie Hermans.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: slachtoffer Toeslagenaffaire heeft medelijden met Sophie Hermans De Tweede Kamer debatteerde gisteren uitgebreid over de geopenbaarde notulen over de Toeslagenaffaire. 's Avonds kwam er applaus uit onverwachte hoek: de slachtoffers van de affaire betuigden hun medeleven met het kabinet, en dan met name met Sophie Hermans. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. HondEen man vertelt dat hij Hermans (VVD) zielig vond. "Ik heb zelf honden, en je kunt altijd zien als ze angstig zijn omdat ze iets verkeerd hebben gedaan." Volgens hem verdienen de leden van het kabinet ook steun, want zij hebben het ook niet makkelijk. "Het zijn wel leugenaars, maar ze doen er wel hun best voor." Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: Claudia de Breij krijgt 'doodstraf' van burgemeester: ‘Nee hoor, geintje’ Bekijk deze video » LuckyTV Koningsdag: Willy ruziet met Amalia in de auto: "Blijf er gewoon af met je poten" Bekijk deze video » LuckyTV: Koning Willy gelooft niet in 'achterlijke onzin' van waarzegger Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: slachtoffer Toeslagenaffaire heeft medelijden met Sophie Hermans

Hond
Een man vertelt dat hij Hermans (VVD) zielig vond. "Ik heb zelf honden, en je kunt altijd zien als ze angstig zijn omdat ze iets verkeerd hebben gedaan." Volgens hem verdienen de leden van het kabinet ook steun, want zij hebben het ook niet makkelijk. "Het zijn wel leugenaars, maar ze doen er wel hun best voor."

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: slachtoffer Toeslagenaffaire heeft medelijden met Sophie Hermans of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV