Aandacht voor Harry en Meghan houdt niet op: weer geheimen ontdekt in interview Oprah

Aandacht voor Harry en Meghan houdt niet op: weer geheimen ontdekt in interview Oprah

Het houdt maar niet op voor Prins Harry en zijn vrouw Meghan. In een nieuwe serie voor Discovery+ werd er weer eens goed gekeken naar het interview wat het paar had met Oprah, en werden verschillende saillante details naar buiten gebracht.

Aandacht voor <em>Harry en Meghan</em> houdt niet op: weer geheimen ontdekt in interview <em>Oprah</em> Het houdt maar niet op voor Prins Harry en zijn vrouw Meghan. In een nieuwe serie voor Discovery+ werd er weer eens goed gekeken naar het interview wat het paar had met Oprah, en werden verschillende saillante details naar buiten gebracht. Verschillende gedragswetenschappers stellen nu dat Meghan het hele interview aan het "acteren" was. Bekijk ook RTL Boulevard: Oprah-interview met Meghan Markle was ongeloofwaardig Bekijk deze video » Video: kritiek Piers Morgan op Meghan Markle heeft alles te maken met mislukte date Bekijk deze video » OnjuistVolgens Annemarie Kunder is de claim dat Kate haar aan het huilen heeft gemaakt, volgens de wetenschappers waar is. Ook ontdekte de documentairemakers was feitelijke onjuistheden. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
Royals :
Aandacht voor Harry en Meghan houdt niet op: weer geheimen ontdekt in interview Oprah

Verschillende gedragswetenschappers stellen nu dat Meghan het hele interview aan het "acteren" was.

Onjuist
Volgens Annemarie Kunder is de claim dat Kate haar aan het huilen heeft gemaakt, volgens de wetenschappers waar is. Ook ontdekte de documentairemakers was feitelijke onjuistheden.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Aandacht voor Harry en Meghan houdt niet op: weer geheimen ontdekt in interview Oprah of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier