De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Johnny Logan - What's another year

De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Johnny Logan - What's another year

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival op zaterdag 8 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Johnny Logan zingt zijn winnende song 'What's Another Year' in het nieuwe programma van Jeroen van der Boom.

<em>De Beste Liedjes van het Songfestival</em> gemist? <em>Johnny Logan - What's another year</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival op zaterdag 8 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Johnny Logan zingt zijn winnende song 'What's Another Year' in het nieuwe programma van Jeroen van der Boom. De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Johnny Logan - What's another year

De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Johnny Logan - What's another year of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV