Caroline van der Plas vertelt bij Beau over Haagse avonturen: "Word bang van mezelf"

Caroline van der Plas vertelt bij Beau over Haagse avonturen: "Word bang van mezelf"

Als er één politica is van wie de entree in de Tweede Kamer niet geruisloos is verlopen, dan is het wel Caroline van der Plas (BoerBurgerBeweging). Het gesprek bij Beau begint met een montage van haar Haagse avonturen tot nu toe. Van der Plas reageerd grappend: "Ik word bang van mezelf!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 3 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Caroline van der Plas</em> vertelt bij <em>Beau</em> over Haagse avonturen: &quot;Word bang van mezelf&quot; Als er één politica is van wie de entree in de Tweede Kamer niet geruisloos is verlopen, dan is het wel Caroline van der Plas (BoerBurgerBeweging). Het gesprek bij Beau begint met een montage van haar Haagse avonturen tot nu toe. Van der Plas reageerd grappend: "Ik word bang van mezelf!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 3 mei terugkijken bij Gids.tv. Vis in het waterVan der Plas vertelt dat ze zich in Den Haag als een vis in het water voelt, maar dat ze in het begin wel moest wennen: "De ene dag sta je in de Albert Heijn je boodschappen in te laden en een dag later moet je stemmen of Rutte weg moet." Niettemin heeft Van der Plas het enorm naar haar zin: ze houdt van debatteren en ze verwondert zich elke dag over hoe de dingen in Den Haag gaan. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending van Beau LuckyTV vergelijkt winkelend IKEA-publiek met kudde schapen Bekijk deze video » Zien: Steven Kazàn tovert speelkaarten uit intieme plek bij Caroline van der Plas Bekijk deze video » Beau gemist? De Ashton Brothers zetten de studio op zijn kop Bekijk deze video » Beau gemist? Gregory Sedoc over Sportlab Sedoc Bekijk deze video » Beau: Hans Klok prijst goochelaar Niek Takens aan Bekijk deze video » Beau gemist? Hans Klok zoekt nieuw goocheltalent voor tv-programma Bekijk deze video » Beau gemist? Kinderarts Károly Illy: "Meer overgewicht bij kinderen vanwege corona-maatregelen" Bekijk deze video »
Talkshow :
Caroline van der Plas vertelt bij Beau over Haagse avonturen: "Word bang van mezelf"

Vis in het water
Van der Plas vertelt dat ze zich in Den Haag als een vis in het water voelt, maar dat ze in het begin wel moest wennen: "De ene dag sta je in de Albert Heijn je boodschappen in te laden en een dag later moet je stemmen of Rutte weg moet." Niettemin heeft Van der Plas het enorm naar haar zin: ze houdt van debatteren en ze verwondert zich elke dag over hoe de dingen in Den Haag gaan.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Caroline van der Plas vertelt bij Beau over Haagse avonturen: "Word bang van mezelf" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier