EenVandaag: Mexicaanse president Obrador biedt excuses aan de Maya’s

EenVandaag: Mexicaanse president Obrador biedt excuses aan de Maya’s

De Mexicaanse president Andrés Manuel López Obrador heeft zijn excuses aangeboden voor al het leed wat de Maya's in het verleden aangedaan is. De Maya's zijn de oorspronkelijke bewoners van Mexico, en ook de meest achtergestelde en arme groep die leeft in het land. De president heeft nu excuses aangeboden voor wat die groep in het verleden is aangedaan.

Bekijk het fragment uit EenVandaag hieronder.

EenVandaag: <em>Mexicaanse</em> president Obrador biedt <em>excuses</em> aan de Maya’s De Mexicaanse president Andrés Manuel López Obrador heeft zijn excuses aangeboden voor al het leed wat de Maya's in het verleden aangedaan is. De Maya's zijn de oorspronkelijke bewoners van Mexico, en ook de meest achtergestelde en arme groep die leeft in het land. De president heeft nu excuses aangeboden voor wat die groep in het verleden is aangedaan. Bekijk het fragment uit EenVandaag hieronder. Alle fragmenten uit deze uitzending EenVandaag: Iedereen in Nederland snakt naar een zomerse buitenland vakantie Bekijk deze video »
TV :
EenVandaag: Mexicaanse president Obrador biedt excuses aan de Maya’s


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag: Mexicaanse president Obrador biedt excuses aan de Maya’s of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier