René van der Gijp over tackle Kimpembe: "Godverdomme, als je hier geen rood voor geeft!"

René van der Gijp over tackle Kimpembe: "Godverdomme, als je hier geen rood voor geeft!"

De frustraties bij de spelers van Paris Saint-Germain liepen dinsdagavond hoog op toen steeds duidelijker werd dat ze de finale van de Champions League niet zouden halen. Analist René van der Gijp gaat vooral helemaal stuk om een tackle van Presnel Kimpembe.

Lees verder onder de video.

<em>René van der Gijp</em> over tackle Kimpembe: &quot;Godverdomme, als je hier geen rood voor geeft!&quot; De frustraties bij de spelers van Paris Saint-Germain liepen dinsdagavond hoog op toen steeds duidelijker werd dat ze de finale van de Champions League niet zouden halen. Analist René van der Gijp gaat vooral helemaal stuk om een tackle van Presnel Kimpembe. Lees verder onder de video. Björn KuipersHet was een lastige avond voor de Nederlandse scheidsrechter van dienst, Björn Kuipers. Volgens Van der Gijp snapte Kuipers de frustraties van de PSG-spelers goed en zo lang er geen beenbreuken vielen hield hij de rode kaarten op zak; alleen Ángel Di María werd van het veld gestuurd. Kimpembe had volgens Van der Gijp het einde van de wedstrijd ook niet mogen halen: "Godverdomme, als je hier geen rood voor geeft! Dit kan toch niet!" Bekijk de analyse van René van der Gijp hierboven. Bekijk ook Samenvatting Manchester City - Paris Saint Germain (Champions League) Bekijk deze video » Manchester City - Paris Saint-Germain: Di Maria krijgt rode kaart Bekijk deze video »
Voetbal :
René van der Gijp over tackle Kimpembe: "Godverdomme, als je hier geen rood voor geeft!"

Björn Kuipers
Het was een lastige avond voor de Nederlandse scheidsrechter van dienst, Björn Kuipers. Volgens Van der Gijp snapte Kuipers de frustraties van de PSG-spelers goed en zo lang er geen beenbreuken vielen hield hij de rode kaarten op zak; alleen Ángel Di María werd van het veld gestuurd. Kimpembe had volgens Van der Gijp het einde van de wedstrijd ook niet mogen halen: "Godverdomme, als je hier geen rood voor geeft! Dit kan toch niet!"

Bekijk de analyse van René van der Gijp hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp over tackle Kimpembe: "Godverdomme, als je hier geen rood voor geeft!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier