Kijk LIVE naar 5 mei-lezing Angela Merkel

Kijk LIVE naar 5 mei-lezing Angela Merkel

Je kunt de hele 5 mei-lezing van Angela Merkel terugkijken bij Gids.tv.

Kijk hierboven op woensdag 5 mei om 12.00 uur LIVE naar de 5 mei-lezing van Angela Merkel.

Vandaag is het 5 mei en die datum staat natuurlijk in het teken van Bevrijdingsdag. Traditioneel wordt er ook iemand uitgenodigd voor de 5 mei-lezing en dit jaar is dat niemand minder dan de Duitse bondskanselier Angela Merkel. Via een live-verbinding met Berlijn is haar toespraak te zien.

Studenten
Bij de live-uitzending vanuit het Kunstmuseum in Den Haag is ook de Nederlandse premier Mark Rutte aanwezig. Hij zal samen met Merkel in gesprek gaan met studenten over de betekenis van vrijheid. Ook wordt er een 5 mei-kinderlezing gehouden (door Mily Al-Azzazi) en premier Rutte ontsteekt rond 13.00 uur het Bevrijdingsvuur.

Kijk hierboven op woensdag 5 mei vanaf 12.00 uur LIVE naar de 5 mei-lezing van Angela Merkel. Hieronder zie je beelden van het bezoek van Merkel aan Nederland in 2018.

Kijk LIVE naar 5 mei-lezing <em>Angela Merkel</em> Je kunt de hele 5 mei-lezing van Angela Merkel terugkijken bij Gids.tv. Kijk hierboven op woensdag 5 mei om 12.00 uur LIVE naar de 5 mei-lezing van Angela Merkel. Vandaag is het 5 mei en die datum staat natuurlijk in het teken van Bevrijdingsdag. Traditioneel wordt er ook iemand uitgenodigd voor de 5 mei-lezing en dit jaar is dat niemand minder dan de Duitse bondskanselier Angela Merkel. Via een live-verbinding met Berlijn is haar toespraak te zien. StudentenBij de live-uitzending vanuit het Kunstmuseum in Den Haag is ook de Nederlandse premier Mark Rutte aanwezig. Hij zal samen met Merkel in gesprek gaan met studenten over de betekenis van vrijheid. Ook wordt er een 5 mei-kinderlezing gehouden (door Mily Al-Azzazi) en premier Rutte ontsteekt rond 13.00 uur het Bevrijdingsvuur. Kijk hierboven op woensdag 5 mei vanaf 12.00 uur LIVE naar de 5 mei-lezing van Angela Merkel. Hieronder zie je beelden van het bezoek van Merkel aan Nederland in 2018. Bekijk ook Zien: auto knalt tegen hek bij kantoor Angela Merkel (video) Bekijk deze video » Tijd voor Max gemist: Angela Merkel gaat woensdag de 5-mei lezing houden Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar 5 mei-lezing Angela Merkel


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar 5 mei-lezing Angela Merkel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier