Zien: Vacccinatiebewijzen voor de zomer verplicht

Zien: Vacccinatiebewijzen voor de zomer verplicht

Volgens Hugo de Jonge komt er een vaccinatiebewijs, en nog voor de zomer. Op dit moment houdt het plan van de Europese Unie in dat ieder land zijn eigen corona-app maakt waar het vaccin- of testbewijs in komt te staan.

Vakanties, concerten & evenementen
De Nederlandse app zou je volgens Hugo de Jonge niet alleen voor vakanties kunnen gebruiken maar ook om naar evenementen in Nederland te gaan of quarantaine te kunnen skippen. Bekijk de NOSStories-video over de vaccinatiebewijzen hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: Vacccinatiebewijzen voor de zomer verplicht Volgens Hugo de Jonge komt er een vaccinatiebewijs, en nog voor de zomer. Op dit moment houdt het plan van de Europese Unie in dat ieder land zijn eigen corona-app maakt waar het vaccin- of testbewijs in komt te staan. Vakanties, concerten & evenementenDe Nederlandse app zou je volgens Hugo de Jonge niet alleen voor vakanties kunnen gebruiken maar ook om naar evenementen in Nederland te gaan of quarantaine te kunnen skippen. Bekijk de NOSStories-video over de vaccinatiebewijzen hieronder. Lees verder onder de video. Fast food vaccin"De mensen die vaccineren raken weer besmet, waarom wil je zo een vaccin indirect-verplichten? Tis net als een malaria prik halen, maar alsnog malaria krijgen. Laten we kijken naar de gezondheid van ons volk. Wat kunnen we doen om ons immuunsysteem sterker te maken, wat zijn vitamines die we nodig hebben, waar onze lichaam te kort aan heeft. We hebben daar veel meer aan dan zo een fast food vaccin", zegt Edson César van de muziekband Broederliefde onder de video. Bekijk ook Guido Weijers in Jinek: "Als anderen zichzelf vaccineren dan is er niets aan de hand" Bekijk deze video » Jan Boskamp ontvangt onder luid protest AstraZeneca-vaccin: "Zit je te liegen?!" Bekijk deze video »

Fast food vaccin
"De mensen die vaccineren raken weer besmet, waarom wil je zo een vaccin indirect-verplichten? Tis net als een malaria prik halen, maar alsnog malaria krijgen. Laten we kijken naar de gezondheid van ons volk. Wat kunnen we doen om ons immuunsysteem sterker te maken, wat zijn vitamines die we nodig hebben, waar onze lichaam te kort aan heeft. We hebben daar veel meer aan dan zo een fast food vaccin", zegt Edson César van de muziekband Broederliefde onder de video.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Vacccinatiebewijzen voor de zomer verplicht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier