Video: ruzie Floyd Mayweather en Jake Paul ontaardt in gevecht

Video: ruzie Floyd Mayweather en Jake Paul ontaardt in gevecht

Bokser Floyd Mayweather jr. kreeg het donderdag aan de stok met YouTuber Jake Paul na afloop van een persconferentie. Toen die laatste de pet van de bokslegende afpakte ontspoorde de situatie volledig en gingen vele andere aanwezigen zich met de situatie bemoeien. Dat verliep niet geheel zonder geweld. Bekijk de opzienbarende beelden hieronder.

Video: ruzie <em>Floyd Mayweather</em> en Jake Paul ontaardt in gevecht Bokser Floyd Mayweather jr. kreeg het donderdag aan de stok met YouTuber Jake Paul na afloop van een persconferentie. Toen die laatste de pet van de bokslegende afpakte ontspoorde de situatie volledig en gingen vele andere aanwezigen zich met de situatie bemoeien. Dat verliep niet geheel zonder geweld. Bekijk de opzienbarende beelden hieronder. Bekijk ook Bekijk Danny's wereld aflevering 6 over extreme illegale vechtpartijen in Zweden Bekijk deze video »
Show :
Video: ruzie Floyd Mayweather en Jake Paul ontaardt in gevecht


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: ruzie Floyd Mayweather en Jake Paul ontaardt in gevecht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier