Sander Schimmelpenninck in De Vooravond over Rutte: Hecht geen waarde aan kansengelijkheid"

Sander Schimmelpenninck in De Vooravond over Rutte: Hecht geen waarde aan kansengelijkheid"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 7 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Sander Schimmelpenninck</em> in <em>De Vooravond</em> over Rutte: Hecht geen waarde aan kansengelijkheid&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 7 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Sander Schimmelpenninck vindt dat er vanuit de overheid veel meer aandacht moet gaan naar ongelijkheid: "De overheid moet zorgen dat het potentieel in de maatschappij benut wordt, sociaal, maar ook economisch." Daarnaast ziet hij dit bij onze premier al helemaal niet terugkomen. "Premier Rutte is iemand die gewoon evident niet echt veel waarde hecht aan die kansengelijkheid", aldus Sander. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sander Schimmelpenninck in De Vooravond over Rutte: Hecht geen waarde aan kansengelijkheid"

Sander Schimmelpenninck vindt dat er vanuit de overheid veel meer aandacht moet gaan naar ongelijkheid: "De overheid moet zorgen dat het potentieel in de maatschappij benut wordt, sociaal, maar ook economisch." Daarnaast ziet hij dit bij onze premier al helemaal niet terugkomen. "Premier Rutte is iemand die gewoon evident niet echt veel waarde hecht aan die kansengelijkheid", aldus Sander.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sander Schimmelpenninck in De Vooravond over Rutte: Hecht geen waarde aan kansengelijkheid" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier