The Voice Kids: Kane zingt Hoe Het Danst, maar weet de coaches niet te bekoren

The Voice Kids: Kane zingt Hoe Het Danst, maar weet de coaches niet te bekoren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 7 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Voice Kids</em>: Kane zingt <em>Hoe Het Danst</em>, maar weet de coaches niet te bekoren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 7 mei terugkijken bij Gids.tv. Kane is met zijn 12 jaar al een echte ster. Hij speelde al in Ciske de Rat de musical en heeft hierdoor veel podiumervaring opgedaan. Bij zijn auditie van The Voice Kids zong hij Hoe Het Danst van Marco Borsato, Davina Michelle en Armin van Buuren. Helaas draaide de jury niet voor hem. Jamai begreep er helemaal niks van. The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice Kids: Kane zingt Hoe Het Danst, maar weet de coaches niet te bekoren

Kane is met zijn 12 jaar al een echte ster. Hij speelde al in Ciske de Rat de musical en heeft hierdoor veel podiumervaring opgedaan. Bij zijn auditie van The Voice Kids zong hij Hoe Het Danst van Marco Borsato, Davina Michelle en Armin van Buuren. Helaas draaide de jury niet voor hem. Jamai begreep er helemaal niks van.

The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Voice Kids: Kane zingt Hoe Het Danst, maar weet de coaches niet te bekoren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier