The Voice Kids gemist? Noa maakt indruk met Who's Loving You

The Voice Kids gemist? Noa maakt indruk met Who's Loving You

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 7 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Voice Kids</em> gemist? Noa maakt indruk met <em>Who's Loving You</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 7 mei terugkijken bij Gids.tv. Noa maakt veel indruk met haar versie van Who's Loving You. Al in de eerste noot drukt Ali B op de rode knop. Ook Ilse en Sanne draaiden binnen een mum van tijd voor de 10-jarige ster in de dop. Noa koos uiteindelijk voor Sanne. The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice Kids gemist? Noa maakt indruk met Who's Loving You

Noa maakt veel indruk met haar versie van Who's Loving You. Al in de eerste noot drukt Ali B op de rode knop. Ook Ilse en Sanne draaiden binnen een mum van tijd voor de 10-jarige ster in de dop. Noa koos uiteindelijk voor Sanne.

The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Voice Kids gemist? Noa maakt indruk met Who's Loving You of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier