Kijken: Nieuwe Nederlandse film De Oost zorgt voor woede bij veteranen

Kijken: Nieuwe Nederlandse film De Oost zorgt voor woede bij veteranen

Kijken: Nieuwe Nederlandse film <em>De Oost</em> zorgt voor woede bij veteranen De film De Oost heeft voor zijn release komende donderdag al voor veel controverse gezorgd. De film, over de gewelddadige periode na de Tweede Wereldoorlog in Nederlands-Indië, ligt heel gevoelig. Veteranen eisen via de rechter dat er een duidelijke disclaimer in beeld komt, omdat - volgens hen - de film gebaseerd is op fictie. Lees vanaf komende donderdag de filmrecensie van De Oost op Gids.tv. Bekijk het fragment van EenVandaag hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 13 mei De Oost kunt streamen. Bekijk ook Op1: Veteranen over herdenking op nationale Veteranendag Bekijk deze video » Nieuwe film De Oost over strijd in Nederlands-Indië ligt gevoelig Bekijk deze video »
Film :
Kijken: Nieuwe Nederlandse film De Oost zorgt voor woede bij veteranen

De film De Oost heeft voor zijn release komende donderdag al voor veel controverse gezorgd. De film, over de gewelddadige periode na de Tweede Wereldoorlog in Nederlands-Indië, ligt heel gevoelig. Veteranen eisen via de rechter dat er een duidelijke disclaimer in beeld komt, omdat - volgens hen - de film gebaseerd is op fictie.

Lees vanaf komende donderdag de filmrecensie van De Oost op Gids.tv.

Bekijk het fragment van EenVandaag hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 13 mei De Oost kunt streamen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijken: Nieuwe Nederlandse film De Oost zorgt voor woede bij veteranen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier