Video: Mysterieuze geur houdt wijk in Lelystad in zijn greep: “Veel hoofdpijn”

Video: Mysterieuze geur houdt wijk in Lelystad in zijn greep: “Veel hoofdpijn”

Honderden mensen in Lelystad moesten gisterenavond plots hun huis uit nadat een mysterieuze geur begon te stinken in hun wijk. Volgens omwonenden zou er een verdachte geur komen uit het riool. Na onderzoek van de brandweer bleek dat er benzine in het riool aanwezig was. Buurtbewoners klagen dat ze last zouden hebben van hoofdpijn.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Video: <em>Mysterieuze geur</em> houdt wijk in <em>Lelystad</em> in zijn greep: “Veel hoofdpijn” Honderden mensen in Lelystad moesten gisterenavond plots hun huis uit nadat een mysterieuze geur begon te stinken in hun wijk. Volgens omwonenden zou er een verdachte geur komen uit het riool. Na onderzoek van de brandweer bleek dat er benzine in het riool aanwezig was. Buurtbewoners klagen dat ze last zouden hebben van hoofdpijn. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Bijzondere beelden: Dit is waarom mensen en dieren gapen in hun leven Bekijk deze video » Martien Meiland op date met Danny uit Married At First Sight (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Mysterieuze geur houdt wijk in Lelystad in zijn greep: “Veel hoofdpijn” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier