Deze quiz is voor jou gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Deze quiz is voor jou gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Deze quiz is voor jou gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Joris Linssen in Deze quiz is voor jou: “Ging een beetje wegspacen” Bekijk deze video » Deze week spelen de duo's Samantha Steenwijk & Joris Linssen en Stella Bergsma & Carolien Borgers om zoveel mogelijk geld te verdienen voor een belevingstuin voor mensen met een beperking. WoonhuisAnny en haar zoon Aaron gaan een woonhuis beginnen voor lichamelijk- en verstandelijke beperkten in Oostelbeers, Noord-Brabant. Op dit moment wordt het complex gebouwd en rond oktober 2021 gaan ze open. TherapeutischHet complex zou helemaal compleet zijn met een belevingstuin. Deze tuin werkt therapeutisch voor mensen met een beperking, maar kost een hoop geld. Anny en haar man Arno hebben al hun spaargeld in het huis gestopt, maar er is geen geld meer voor een belevingstuin. DeelnemersDe BN'er-duo's zijn: zangeres Samantha Steenwijk met presentator/zanger Joris Linssen en zangeres Stella Bergsma met cabaretière Carolien Borgers. Deze quiz is voor jou: Marije Knevel onthult waarom ze een team vormt met Remco Veldhuis Bekijk deze video » Deze Quiz Is Voor Jou: Romano reageert ontroerend op prijs voor therapie na hersenletsel Bekijk deze video » Deze Quiz Is Voor Jou: Mirjam wint 30.000 euro na faillissement restaurant Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week spelen de duo's Samantha Steenwijk & Joris Linssen en Stella Bergsma & Carolien Borgers om zoveel mogelijk geld te verdienen voor een belevingstuin voor mensen met een beperking.

Woonhuis
Anny en haar zoon Aaron gaan een woonhuis beginnen voor lichamelijk- en verstandelijke beperkten in Oostelbeers, Noord-Brabant. Op dit moment wordt het complex gebouwd en rond oktober 2021 gaan ze open.

Therapeutisch
Het complex zou helemaal compleet zijn met een belevingstuin. Deze tuin werkt therapeutisch voor mensen met een beperking, maar kost een hoop geld. Anny en haar man Arno hebben al hun spaargeld in het huis gestopt, maar er is geen geld meer voor een belevingstuin.

Deelnemers
De BN'er-duo's zijn: zangeres Samantha Steenwijk met presentator/zanger Joris Linssen en zangeres Stella Bergsma met cabaretière Carolien Borgers.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Deze quiz is voor jou

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze Quiz is voor Jou of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier