Humberto gemist? Stefano Keizers fotografeert Humberto Tan: "Wat is er nog na God?"

Humberto gemist? Stefano Keizers fotografeert Humberto Tan: "Wat is er nog na God?"

Stefano Keizers stuurt de kijkers van Humberto wekelijks op een positieve manier de week in met een prachtige en soms hilarische foto. Zondagavond was het de beurt aan presentator Humberto Tan zélf om gefotografeerd te worden door Keizers.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Stefano Keizers fotografeert <em>Humberto Tan</em>: &quot;Wat is er nog na God?&quot; Stefano Keizers stuurt de kijkers van Humberto wekelijks op een positieve manier de week in met een prachtige en soms hilarische foto. Zondagavond was het de beurt aan presentator Humberto Tan zélf om gefotografeerd te worden door Keizers. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. GodEnkele weken geleden maakte Keizers een foto van God, die voor hem de gedaante van zijn vriendin heeft aangenomen. "Wat is er nog na God? Er is nog maar één schakel die daarin ontbreekt. Dat ben jij natuurlijk, Humberto!" Het leidt tot hilariteit in de studio, bij zowel de presentator als de gasten. Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Stefano Keizers fotografeert Humberto Tan: "Wat is er nog na God?"

God
Enkele weken geleden maakte Keizers een foto van God, die voor hem de gedaante van zijn vriendin heeft aangenomen. "Wat is er nog na God? Er is nog maar één schakel die daarin ontbreekt. Dat ben jij natuurlijk, Humberto!" Het leidt tot hilariteit in de studio, bij zowel de presentator als de gasten.

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Stefano Keizers fotografeert Humberto Tan: "Wat is er nog na God?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier