Esther Ouwehand spreekt zich uit tijdens De Vooravond: "Mark Rutte is af"

Esther Ouwehand spreekt zich uit tijdens De Vooravond: "Mark Rutte is af"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 10 mei terugkijken bij Gids.tv.

Teskt gaat verder onder de video.

<em>Esther Ouwehand</em> spreekt zich uit tijdens <em>De Vooravond</em>: &quot;Mark Rutte is af&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 10 mei terugkijken bij Gids.tv. Teskt gaat verder onder de video. Volgens Esther Ouwehand, fractievoorzitter van Partij voor de Dieren, is Mark Rutte af. Hij heeft gelogen in de Tweede Kamer en dat is 'not done'. Esther Ouwehand vraagt zich af of al het bestuurscultuur-gebrabbel van Mark Rutte wel zo gemeend is. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Esther Ouwehand spreekt zich uit tijdens De Vooravond: "Mark Rutte is af"

Volgens Esther Ouwehand, fractievoorzitter van Partij voor de Dieren, is Mark Rutte af. Hij heeft gelogen in de Tweede Kamer en dat is 'not done'. Esther Ouwehand vraagt zich af of al het bestuurscultuur-gebrabbel van Mark Rutte wel zo gemeend is.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Esther Ouwehand spreekt zich uit tijdens De Vooravond: "Mark Rutte is af" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier