Familie Gillis: massa is kassa aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: massa is kassa aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: massa is kassa aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Peter Gillis telt 1 miljoen euro neer voor twee nieuwe auto's Bekijk deze video » Familie Gillis gemist? Nicol organiseert meidenmiddag waarbij geld gaat rollen Bekijk deze video » Vanavond start een nieuw seizoen van het realityprogramma over vakantieparkmiljonair Peter Gillis. De afleveringen zijn elke maandag om 20:30 uur op SBS6. OpenPeters elf vakantieparken gaan binnenkort open, maar er moet nog een hoop gebeuren. MascottesZoons Mark en Ruud worden op pad gestuurd om de mascottes te verzamelen, terwijl Peter zelf druk is met de aanschaf van niet één, maar twee nieuwe auto's. MededelingDe ouders van Nicol hebben als klap op de vuurpijl nog een belangrijke mededeling en doen dat tijdens een Spaans themafeestje. Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Peter is eindelijk een keer tevreden Bekijk deze video » Massa is Kassa: Peter Gillis moet half miljoen euro betalen aan gemeente Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond start een nieuw seizoen van het realityprogramma over vakantieparkmiljonair Peter Gillis. De afleveringen zijn elke maandag om 20:30 uur op SBS6.

Open
Peters elf vakantieparken gaan binnenkort open, maar er moet nog een hoop gebeuren.

Mascottes
Zoons Mark en Ruud worden op pad gestuurd om de mascottes te verzamelen, terwijl Peter zelf druk is met de aanschaf van niet één, maar twee nieuwe auto's.

Mededeling
De ouders van Nicol hebben als klap op de vuurpijl nog een belangrijke mededeling en doen dat tijdens een Spaans themafeestje.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Familie Gillis: massa is kassa

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: massa is kassa of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier