112 Vandaag aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

112 Vandaag aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

112 Vandaag aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending 112 Vandaag over noodoproepen start 10 mei bij RTL 5: bekijk de promo Bekijk deze video » Vanaf vanavond is het nieuwe programma 112 Vandaag elke werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5. Hierin komen de opvallendste 112-meldingen van de dag voorbij. CalamiteitenDe meest opvallende meldingen en calamiteiten die in de afgelopen 24 uur bij het nationale noodnummer zijn binnengekomen komen voorbij. PresentatorenDe nieuwe RTL 5-presentatoren Kirsten Westrik, Pim Sedee en Gallyon van Vessem praten het programma aan elkaar. ExpertsIn de studio schakelen zij met verslaggevers in het land en worden zij bijgestaan door verschillende experts, waaronder Ellie Lust.
Uitzending :
112 Vandaag aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is het nieuwe programma 112 Vandaag elke werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5. Hierin komen de opvallendste 112-meldingen van de dag voorbij.

Calamiteiten
De meest opvallende meldingen en calamiteiten die in de afgelopen 24 uur bij het nationale noodnummer zijn binnengekomen komen voorbij.

Presentatoren
De nieuwe RTL 5-presentatoren Kirsten Westrik, Pim Sedee en Gallyon van Vessem praten het programma aan elkaar.

Experts
In de studio schakelen zij met verslaggevers in het land en worden zij bijgestaan door verschillende experts, waaronder Ellie Lust.

Bekijk hier alle video's en artikelen van 112 Vandaag

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 112 Vandaag aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier