Felix Rottenberg geïrriteerd in Op1 over interview Rutte: "Hij moet het voorbeeld geven"

Felix Rottenberg geïrriteerd in Op1 over interview Rutte: "Hij moet het voorbeeld geven"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 10 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Felix Rottenberg</em> geïrriteerd in <em>Op1</em> over interview Rutte: &quot;Hij moet het voorbeeld geven&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 10 mei terugkijken bij Gids.tv. Felix Rottenberg, voormalig partijvoorzitter van PvdA, is geïrriteerd over het optreden van demissionair minister-president Mark Rutte in Nieuwsuur: "Wij zijn één van de beste welvaartstaten, maar we hebben het zo ingewikkeld georganiseerd dat de meest kwetsbare mensen vaak gedupeerd worden." De reden waarom Rottenberg zo geïrriteerd is, is omdat de minister-president het voorbeeld moet geven. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Felix Rottenberg geïrriteerd in Op1 over interview Rutte: "Hij moet het voorbeeld geven"

Felix Rottenberg, voormalig partijvoorzitter van PvdA, is geïrriteerd over het optreden van demissionair minister-president Mark Rutte in Nieuwsuur: "Wij zijn één van de beste welvaartstaten, maar we hebben het zo ingewikkeld georganiseerd dat de meest kwetsbare mensen vaak gedupeerd worden." De reden waarom Rottenberg zo geïrriteerd is, is omdat de minister-president het voorbeeld moet geven.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Felix Rottenberg geïrriteerd in Op1 over interview Rutte: "Hij moet het voorbeeld geven" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier