Op1: gaat CDA meeregeren na bijna smekende toon VVD?

Op1: gaat CDA meeregeren na bijna smekende toon VVD?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 10 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: gaat <em>CDA</em> meeregeren na bijna smekende toon <em>VVD</em>? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 10 mei terugkijken bij Gids.tv. De VVD ligt bijna smekend op de stoep bij het CDA om hen mee te laten regeren, kan dat nog? "Alleen als er écht iets veranderd", aldus Madeleine van Toorenburg, voormalig Kamerlid CDA. Daarnaast wil Mark Rutte in gesprek gaan met Pieter Omtzigt. "Omtzigt is een subliem Kamerlid, maar het zijn allemaal leden die met elkaar een regeerakkoord moet dragen", reageert Madeleine. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: gaat CDA meeregeren na bijna smekende toon VVD?

De VVD ligt bijna smekend op de stoep bij het CDA om hen mee te laten regeren, kan dat nog? "Alleen als er écht iets veranderd", aldus Madeleine van Toorenburg, voormalig Kamerlid CDA. Daarnaast wil Mark Rutte in gesprek gaan met Pieter Omtzigt. "Omtzigt is een subliem Kamerlid, maar het zijn allemaal leden die met elkaar een regeerakkoord moet dragen", reageert Madeleine.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: gaat CDA meeregeren na bijna smekende toon VVD? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier