Bekijk dansmoves van Ahmed Aboutaleb in Eurovisie Songfestival-filmpje

Bekijk dansmoves van Ahmed Aboutaleb in Eurovisie Songfestival-filmpje

Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival, dat op 18, 20 & 22 mei zal plaatsvinden in Rotterdam.

Burgemeester Ahmed Aboutaleb en de Rotterdamse wethouders doen hun dansje in een Eurovisie Songfestival-filmpje. In deze video van de gemeente is te zien hoe de burgemeester en wethouders in het kader van de campagne Rotterdam vrolijk dansen op de songfestivalmuziek.

Bekijk hieronder de dansmoves van Aboutaleb in de Shownieuws-video.

Bekijk dansmoves van <em>Ahmed Aboutaleb</em> in <em>Eurovisie Songfestival</em>-filmpje Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival, dat op 18, 20 & 22 mei zal plaatsvinden in Rotterdam. Burgemeester Ahmed Aboutaleb en de Rotterdamse wethouders doen hun dansje in een Eurovisie Songfestival-filmpje. In deze video van de gemeente is te zien hoe de burgemeester en wethouders in het kader van de campagne Rotterdam vrolijk dansen op de songfestivalmuziek. Bekijk hieronder de dansmoves van Aboutaleb in de Shownieuws-video. Bekijk ook Video: Samantha Steenwijk wil deelnemen aan het songfestival: "Zelfs in het Turks" Bekijk deze video » Eerste beelden van repetitites van Songfestival in Ahoy (video) Bekijk deze video »
TV :
Bekijk dansmoves van Ahmed Aboutaleb in Eurovisie Songfestival-filmpje


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk dansmoves van Ahmed Aboutaleb in Eurovisie Songfestival-filmpje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier