Dinsdag in Oplichters aangepakt: Kees van der Spek heeft "meest intense confrontatie ooit"

Dinsdag in Oplichters aangepakt: Kees van der Spek heeft "meest intense confrontatie ooit"

Kees van der Spek heeft al veel meegemaakt in zijn strijd tegen de misdaad, maar hij belooft ons "de meest intense confrontatie ooit" in de uitzending van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt van dinsdag (11 mei).

Lees verder onder de video.

Dinsdag in <em>Oplichters aangepakt</em>: Kees van der Spek heeft &quot;meest intense confrontatie ooit&quot; Kees van der Spek heeft al veel meegemaakt in zijn strijd tegen de misdaad, maar hij belooft ons "de meest intense confrontatie ooit" in de uitzending van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt van dinsdag (11 mei). Lees verder onder de video. PensioenVan der Spek helpt een man die twee jaar geleden zijn hele pensioen, zo'n 230.000 euro, verloor door in zee te gaan met een fout beleggingsplatform. Nu komt het slachtoffer eindelijk ook in oog te staan met de dader. Dat wordt volgens Van der Spek een pijnlijk en heftig interview. Bekijk het fragment van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt hierboven. Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Oplichters Aangepakt: blijkt onbekende dode na 25 jaar de vader van zoekende dochter? Bekijk deze video » Slachtoffer in Oplichters Aangepakt tegen bedrieger: "Mijn bloed kookt" Bekijk deze video »

Pensioen
Van der Spek helpt een man die twee jaar geleden zijn hele pensioen, zo'n 230.000 euro, verloor door in zee te gaan met een fout beleggingsplatform. Nu komt het slachtoffer eindelijk ook in oog te staan met de dader. Dat wordt volgens Van der Spek een pijnlijk en heftig interview.

Bekijk het fragment van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt hierboven.

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Oplichters aangepakt: Kees van der Spek heeft "meest intense confrontatie ooit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier