Kent Jan Smit alle songfestival-hits? "Het ging bijna mis"

Kent Jan Smit alle songfestival-hits? "Het ging bijna mis"

Als iemand een Songfestival-kenner is, dan is het onze Jan Smit wel. &C heeft daarom ook hoge verwachtingen van zijn karaokeprestaties. Zijn kennis is groot als het om het Songfestival gaat. Maar bij de laatste Eurovision-hit gaat het toch bijna mis. Bekijk de leuke video van &C hieronder.

Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival, dat op 18, 20 & 22 mei zal plaatsvinden in Rotterdam

Kent <em>Jan Smit</em> alle songfestival-hits? &quot;Het ging bijna mis&quot; Als iemand een Songfestival-kenner is, dan is het onze Jan Smit wel. &C heeft daarom ook hoge verwachtingen van zijn karaokeprestaties. Zijn kennis is groot als het om het Songfestival gaat. Maar bij de laatste Eurovision-hit gaat het toch bijna mis. Bekijk de leuke video van &C hieronder. Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival, dat op 18, 20 & 22 mei zal plaatsvinden in Rotterdam Bekijk ook Zien: Chantal Janzen en Jan Smit bij eerste repetitie Eurovisiesongfestival Bekijk deze video » Beste Zangers Songfestival: Jan Smit bouwt groot feest met veel gasten Bekijk deze video »
Show :
Kent Jan Smit alle songfestival-hits? "Het ging bijna mis"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kent Jan Smit alle songfestival-hits? "Het ging bijna mis" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier