Video: Tweejarig kind gewond geraakt bij schietincident in Amsterdam Zuidoost

Video: Tweejarig kind gewond geraakt bij schietincident in Amsterdam Zuidoost

Afgelopen maandagavond is in Amsterdam Zuidoost een tweejarig kind geraakt tijdens een schietincident. Het tweejarig kind is gewond geraakt en met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Omstanders melden dat ze gisteravond rond 21:15 uur schoten hoorden in de omgeving van het metrostation Kraaiennest. De buurt is in shock na de schietpartij: "Dit is toch niet normaal, er moet snel een einde aan komen".

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

Video: <em>Tweejarig</em> kind gewond geraakt bij <em>schietincident</em> in Amsterdam Zuidoost Afgelopen maandagavond is in Amsterdam Zuidoost een tweejarig kind geraakt tijdens een schietincident. Het tweejarig kind is gewond geraakt en met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Omstanders melden dat ze gisteravond rond 21:15 uur schoten hoorden in de omgeving van het metrostation Kraaiennest. De buurt is in shock na de schietpartij: "Dit is toch niet normaal, er moet snel een einde aan komen". Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Slachtoffer over schietpartij Alphen aan de Rijn: "M'n leven is 10 jaar geleden gestopt" Bekijk deze video » Schokkende beelden: 13-jarige jongen doodgeschoten door politie in Chicago Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Tweejarig kind gewond geraakt bij schietincident in Amsterdam Zuidoost of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier