Samenvatting Manchester United - Leicester City (Premier League)

Samenvatting Manchester United - Leicester City (Premier League)

Samenvatting <em>Manchester United - Leicester City</em> (Premier League) Bekijk alle samenvattingen van de Premier League op Gids.tv. Een paar dagen later dan gepland is Manchester City alsnog kampioen van Engeland geworden, zij het op een wat treurige manier. Stadgenoot Manchester United - met Donny van de Beek in de basis - deed de titel namelijk cadeau aan de grote concurrent door dinsdagavond (11 mei) met 1-2 te verliezen van Leicester City. Bekijk de samenvatting van Manchester United - Leicester City hierboven. Bekijk ook Samenvatting Manchester City - Chelsea (Premier League) Bekijk deze video » Samenvatting Aston Villa - Manchester United (Premier League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Manchester United - Leicester City (Premier League)

Bekijk alle samenvattingen van de Premier League op Gids.tv.

Een paar dagen later dan gepland is Manchester City alsnog kampioen van Engeland geworden, zij het op een wat treurige manier. Stadgenoot Manchester United - met Donny van de Beek in de basis - deed de titel namelijk cadeau aan de grote concurrent door dinsdagavond (11 mei) met 1-2 te verliezen van Leicester City.

Bekijk de samenvatting van Manchester United - Leicester City hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Manchester United - Leicester City (Premier League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier