Petit Chateau: Familie in tranen door babykamer van Meiland-zussen

Petit Chateau: Familie in tranen door babykamer van Meiland-zussen

Maxime en Montana Meiland gaan voor Petit Chateau aan de slag met... Babykamers! De dochters van Martien en Erica hebben inmiddels heel wat kluservaring en willen nu graag andere mensen helpen.

Lees verder onder de video

<em>Petit Chateau</em>: Familie in tranen door babykamer van <em>Meiland</em>-zussen Maxime en Montana Meiland gaan voor Petit Chateau aan de slag met... Babykamers! De dochters van Martien en Erica hebben inmiddels heel wat kluservaring en willen nu graag andere mensen helpen. Lees verder onder de video TranenHet was nog even last minute stress, maar uiteindelijk is het de zussen toch gelukt om zowel de babykamer als de kinderkamer van het oudere broertje af te krijgen. Wanneer de familie de kamer ziet, stromen de tranen over de wangen. Het nieuwe programma Petit Chateau is vanaf donderdag 6 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Petit Chateau terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: Martien Meiland heeft tijdens klussen commentaar op schoonzoon: "Jij ziet scheef" Bekijk deze video » Maxime Meiland bij Beau: "Ik snap niet dat mensen Chateau Meiland zo leuk vinden" Bekijk deze video » Beau: Maxime en Montana Meiland hadden weinig aan advies Martien voor Petit Chateau Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Tranen
Het was nog even last minute stress, maar uiteindelijk is het de zussen toch gelukt om zowel de babykamer als de kinderkamer van het oudere broertje af te krijgen. Wanneer de familie de kamer ziet, stromen de tranen over de wangen.

Het nieuwe programma Petit Chateau is vanaf donderdag 6 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Petit Chateau terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Petit Chateau: Familie in tranen door babykamer van Meiland-zussen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier