Heftige beelden: achttien olifanten dood aangetroffen door bliksem

Heftige beelden: achttien olifanten dood aangetroffen door bliksem

In de bossen van Assam in india was er zware regenval en een intense onweersbui. Deze was blijkbaar zo heftig dat er een kudde van 18 dode olifanten is gevonden. De dieren, waaronder vijf kalveren, zijn waarschijnlijk om het leven gekomen door bliksem. "Maar we moeten forensische testen uitvoeren om bijvoorbeeld vergiftiging en ziektes uit te sluiten", zegt minister van de deelstaat.

Bekijk de video van NOS hieronder.

Heftige beelden: <em>achttien olifanten</em> dood aangetroffen door bliksem In de bossen van Assam in india was er zware regenval en een intense onweersbui. Deze was blijkbaar zo heftig dat er een kudde van 18 dode olifanten is gevonden. De dieren, waaronder vijf kalveren, zijn waarschijnlijk om het leven gekomen door bliksem. "Maar we moeten forensische testen uitvoeren om bijvoorbeeld vergiftiging en ziektes uit te sluiten", zegt minister van de deelstaat. Bekijk de video van NOS hieronder. Bekijk ook Heftige beelden: gebouwen in Gaza gebombardeerd op meters afstand van getuige Bekijk deze video » Heftige beelden: Priscilla's huis stond in brand door oververhitte oplader Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: achttien olifanten dood aangetroffen door bliksem of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier