Video: Chinees ruimtevaartuig Tianwen-1 succesvol geland op planeet Mars

Video: Chinees ruimtevaartuig Tianwen-1 succesvol geland op planeet Mars

Blijdschap in China, het Chinese ruimtevaartuig Tianwen-1 is vannacht succesvol geland op planeet Mars. Tijdens de landing was het eventjes spannend op de aarde, het duurde namelijk achttien munten voordat de ruimtevaartdeskundigen hoorden dat de landing geslaagd was. Het ruimtevaartuig gaan onderzoeken of er leven is op Mars.

Bekijk de beelden van NOS stories hieronder.

Video: Chinees ruimtevaartuig <em>Tianwen-1</em> succesvol geland op planeet <em>Mars</em> Blijdschap in China, het Chinese ruimtevaartuig Tianwen-1 is vannacht succesvol geland op planeet Mars. Tijdens de landing was het eventjes spannend op de aarde, het duurde namelijk achttien munten voordat de ruimtevaartdeskundigen hoorden dat de landing geslaagd was. Het ruimtevaartuig gaan onderzoeken of er leven is op Mars. Bekijk de beelden van NOS stories hieronder. Bekijk ook Zien: NASA deelt eerste 360°-panoramafoto van Mars Bekijk deze video » Kijk LIVE: eerste vlucht Ingenuity-helicopter op Mars Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Chinees ruimtevaartuig Tianwen-1 succesvol geland op planeet Mars of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV