Zien: Romy Monteiro zondag te zien in Onmogelijke Duetten: "Droom die uitkomt"

Zien: Romy Monteiro zondag te zien in Onmogelijke Duetten: "Droom die uitkomt"

Lees hier wie alle deelnemers aan Onmogelijke duetten zijn.

Het muziekprogramma Onmogelijke duetten is vanavond weer te zien op SBS6. Hierin krijgen Nederlandse artiesten de kans om, met behulp van de nieuwste technieken, een duet te zingen met een (overleden) idool. Bekijk de promo met Romy Monteiro hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Romy Monteiro</em> zondag te zien in <em>Onmogelijke Duetten</em>: &quot;Droom die uitkomt&quot; Lees hier wie alle deelnemers aan Onmogelijke duetten zijn. Het muziekprogramma Onmogelijke duetten is vanavond weer te zien op SBS6. Hierin krijgen Nederlandse artiesten de kans om, met behulp van de nieuwste technieken, een duet te zingen met een (overleden) idool. Bekijk de promo met Romy Monteiro hieronder. Lees verder onder de video. View this post on Instagram A post shared by SBS6 (@sbs6nl) Romy's droomOnder anderen Romy Monteiro, Rolf Sanchez en Xander de Buisonjé zijn vanavond (16 mei) te zien in Onmogelijke duetten. Romy laat weten dat haar droom is uitgekomen. Bekijk de promo in de video hierboven. Het nieuwe muziekprogramma Onmogelijke Duetten is elke zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Bekijk ook Beste Zangers Songfestival gemist? Romy Monteiro met 'Het duurt nu al een jaar' Bekijk deze video » Koffietijd: Romy Monteiro zingt Songfestivalnummer Het duurt nu al een jaar Bekijk deze video »
TV :
Zien: Romy Monteiro zondag te zien in Onmogelijke Duetten: "Droom die uitkomt"

Romy's droom
Onder anderen Romy Monteiro, Rolf Sanchez en Xander de Buisonjé zijn vanavond (16 mei) te zien in Onmogelijke duetten. Romy laat weten dat haar droom is uitgekomen. Bekijk de promo in de video hierboven.

Het nieuwe muziekprogramma Onmogelijke Duetten is elke zondag om 21:30 uur te zien op SBS6.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Romy Monteiro zondag te zien in Onmogelijke Duetten: "Droom die uitkomt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier