Zien: Jeangu Macrooy over gedachte aan Suriname: "Ik voel gewoon de warmte"

Zien: Jeangu Macrooy over gedachte aan Suriname: "Ik voel gewoon de warmte"

Zaterdag komt Jeangu Macrooy voor Nederland in actie tijdens het Eurovisie Songfestival. Hij heeft het natuurlijk superdruk met de voorbereidingen, maar hij maakte toch even tijd om de vragen van het Jeugdjournaal te beantwoorden. "Ik voel gewoon de warmte", is wat Jeangu zegt als hij aan Suriname denkt.

Bekijk de NOS Jeugdjournaal-video met Jeangu hieronder.

Zien: <em>Jeangu Macrooy</em> over gedachte aan Suriname: &quot;Ik voel gewoon de warmte&quot; Zaterdag komt Jeangu Macrooy voor Nederland in actie tijdens het Eurovisie Songfestival. Hij heeft het natuurlijk superdruk met de voorbereidingen, maar hij maakte toch even tijd om de vragen van het Jeugdjournaal te beantwoorden. "Ik voel gewoon de warmte", is wat Jeangu zegt als hij aan Suriname denkt. Bekijk de NOS Jeugdjournaal-video met Jeangu hieronder. Bekijk ook Jeangu Macrooy kiest voor symbolische halsketting: ''Staat voor veerkracht'' Bekijk deze video » Jeangu Macrooy is blij met coronaproof Eurovisie Songfestival (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Jeangu Macrooy over gedachte aan Suriname: "Ik voel gewoon de warmte"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jeangu Macrooy over gedachte aan Suriname: "Ik voel gewoon de warmte" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier