Zien: Thierry Baudet reageert op vertrek Wybren van Haga: "Heel jammer"

Zien: Thierry Baudet reageert op vertrek Wybren van Haga: "Heel jammer"

Forum voor Democratie demonstreert er rustig op los op het Haagse Malieveld. Lid voor het leven Thierry Baudet wordt geïnterviewd door verslaggever Slijptol over het vertrek van Wybren van Haga: "Ik vind het heel jammer. Wij zijn nog steeds een sterke fractie, dus we gaan gewoon door."

Zien: <em>Thierry Baudet</em> reageert op vertrek Wybren van Haga: &quot;Heel jammer&quot; Forum voor Democratie demonstreert er rustig op los op het Haagse Malieveld. Lid voor het leven Thierry Baudet wordt geïnterviewd door verslaggever Slijptol over het vertrek van Wybren van Haga: "Ik vind het heel jammer. Wij zijn nog steeds een sterke fractie, dus we gaan gewoon door." Bekijk het fragment uit PowNews hierboven. Bekijk ook Van Haga en Smolders reageren op afsplitsing: “Hoopten randje Baudet te verminderen” Bekijk deze video » Zien: Forum voor Democratie bouwt feestje op Malieveld in Den Haag Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Thierry Baudet reageert op vertrek Wybren van Haga: "Heel jammer"

Bekijk het fragment uit PowNews hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Thierry Baudet reageert op vertrek Wybren van Haga: "Heel jammer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier