Máxima 50: Brabantse fan kust (aanstaande) koningin (video)

Máxima 50: Brabantse fan kust (aanstaande) koningin (video)

Maxima is vandaag 50 jaar geworden, wat vanavond onder andere gevierd wordt met openhartig interview dat Matthijs van Nieuwkerk met de koningin deed. Het is ook een mooi moment om het archief eens in te duiken: Omroep Brabant vond een opvallende gebeurtenis van 20 jaar geleden, toen Máxima en Willem-Alexander kennis kwamen maken met de provincie en een van hun enthousiaste verslaggevers het niet kon laten de aanstaande koningin drie kussen te geven. Die was daar duidelijk enigszins van beduusd. Bekijk het fragment hieronder.

<em>Máxima 50</em>: Brabantse fan kust (<em>aanstaande</em>) koningin (video) Maxima is vandaag 50 jaar geworden, wat vanavond onder andere gevierd wordt met openhartig interview dat Matthijs van Nieuwkerk met de koningin deed. Het is ook een mooi moment om het archief eens in te duiken: Omroep Brabant vond een opvallende gebeurtenis van 20 jaar geleden, toen Máxima en Willem-Alexander kennis kwamen maken met de provincie en een van hun enthousiaste verslaggevers het niet kon laten de aanstaande koningin drie kussen te geven. Die was daar duidelijk enigszins van beduusd. Bekijk het fragment hieronder. Bekijk ook LuckyTV-classic: Máxima heeft krakende broek Bekijk deze video » Máxima 50 met Matthijs van Nieuwkerk: "Ik at stiekem bitterballen met een pruik op" Bekijk deze video »
Royals :
Máxima 50: Brabantse fan kust (aanstaande) koningin (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Máxima 50: Brabantse fan kust (aanstaande) koningin (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier