Zien: verfbomgooier van gouden koets tijdens bruiloft koninklijk paar legt motief uit

Zien: verfbomgooier van gouden koets tijdens bruiloft koninklijk paar legt motief uit

Het huwelijk van koning Willem-Alexander en koningin Máxima was een heugelijke dag voor velen, maar sommigen waren er minder blij mee. Zo ook Sjaak Vrugt, de man die de verfbom gooide op de Gouden Koets.

Zien: verfbomgooier van gouden koets tijdens <em>bruiloft koninklijk paar</em> legt motief uit Het huwelijk van koning Willem-Alexander en koningin Máxima was een heugelijke dag voor velen, maar sommigen waren er minder blij mee. Zo ook Sjaak Vrugt, de man die de verfbom gooide op de Gouden Koets. Geen persoonlijke aanvalHij wilde niet de personen in de koets figuurlijk raken, maar wilde een statement maken wat betreft de slavernij die op de koets staat afgebeeld. Uiteindelijk heeft hij drie dagen in de cel gezeten en een taakstraf gekregen. Hij heeft hiermee nooit in de media willen verschijnen, omdat hij niet als 'gek' neergezet wilde worden. Bekijk ook Máxima 50 met Matthijs van Nieuwkerk: "Ik at stiekem bitterballen met een pruik op" Bekijk deze video » Máxima 50: Brabantse fan kust (aanstaande) koningin (video) Bekijk deze video »
Royals :
Zien: verfbomgooier van gouden koets tijdens bruiloft koninklijk paar legt motief uit

Geen persoonlijke aanval
Hij wilde niet de personen in de koets figuurlijk raken, maar wilde een statement maken wat betreft de slavernij die op de koets staat afgebeeld. Uiteindelijk heeft hij drie dagen in de cel gezeten en een taakstraf gekregen. Hij heeft hiermee nooit in de media willen verschijnen, omdat hij niet als 'gek' neergezet wilde worden.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: verfbomgooier van gouden koets tijdens bruiloft koninklijk paar legt motief uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier