De Vooravond: Aboutaleb neemt het op voor Poolse en Bulgaarse arbeiders in zijn stad

De Vooravond: Aboutaleb neemt het op voor Poolse en Bulgaarse arbeiders in zijn stad

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 17 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em>: <em>Aboutaleb</em> neemt het op voor <em>Poolse</em> en <em>Bulgaarse</em> arbeiders in zijn stad Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 17 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Ahmed Aboutaleb heeft als Burgemeester van Rotterdam een uiteenlopende baan. Een van zijn taken is het beschermen van zijn inwoners en dus ook de tijdelijke gastarbeiders. Aboutaleb heeft veel Poolse en Bulgaarse Nederlanders in zijn stad wonen, die moeten ook beschermd worden tegen het coronavirus. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond: Aboutaleb neemt het op voor Poolse en Bulgaarse arbeiders in zijn stad

Ahmed Aboutaleb heeft als Burgemeester van Rotterdam een uiteenlopende baan. Een van zijn taken is het beschermen van zijn inwoners en dus ook de tijdelijke gastarbeiders. Aboutaleb heeft veel Poolse en Bulgaarse Nederlanders in zijn stad wonen, die moeten ook beschermd worden tegen het coronavirus.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: Aboutaleb neemt het op voor Poolse en Bulgaarse arbeiders in zijn stad of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier