Familie Gillis: Peter koopt camper, maar heeft geen speciaal rijbewijs

Familie Gillis: Peter koopt camper, maar heeft geen speciaal rijbewijs

Peter en Nicol hebben een 'hatseflats camper' gekocht, helemaal naar smaak van de familie Gillis. Er is echter wel één tegenvallertje, om de camper te besturen, heb je een groot rijbewijs nodig. Naast de enorme sticker op de achterkant, de tv bij het bed en de luxe uitstraling, heeft Peter daar helaas niet over nagedacht.

Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

<em>Familie Gillis</em>: Peter koopt <em>camper</em>, maar heeft geen speciaal <em>rijbewijs</em> Peter en Nicol hebben een 'hatseflats camper' gekocht, helemaal naar smaak van de familie Gillis. Er is echter wel één tegenvallertje, om de camper te besturen, heb je een groot rijbewijs nodig. Naast de enorme sticker op de achterkant, de tv bij het bed en de luxe uitstraling, heeft Peter daar helaas niet over nagedacht. Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Familie Gillis gemist? Nicol organiseert meidenmiddag waarbij geld gaat rollen Bekijk deze video » Familie Gillis: Massa is Kassa: Nicol is boos, want ze is van de promofoto geknipt Bekijk deze video » Familie Gillis: Peter boos op Nicol na plaatsen hekwerk Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Familie Gillis: massa is kassa is wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: Peter koopt camper, maar heeft geen speciaal rijbewijs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier