René van der Gijp in Veronica Inside giert om Harry Mens

René van der Gijp in Veronica Inside giert om Harry Mens

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 17 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

René van der Gijp in <em>Veronica Inside</em> giert om <em>Harry Mens</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 17 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. René van der Gijp heeft zijn kaakspieren weer kunnen trainen met dank aan Harry Mens. Hij giert om de beelden waarbij Mens informatie krijgt over wijn. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

René van der Gijp heeft zijn kaakspieren weer kunnen trainen met dank aan Harry Mens. Hij giert om de beelden waarbij Mens informatie krijgt over wijn.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp in Veronica Inside giert om Harry Mens of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier