Video: Elon Musk gooit met Tesla roet in het eten van Bitcoin miljonairs

Video: Elon Musk gooit met Tesla roet in het eten van Bitcoin miljonairs

Cryptocurrency is misschoen wel dé hype van 2021. Snel geld verdienen met digitale munten, die dagelijks van koers wisselen. Zelfs Tesla-eigenaar Elon Musk is fan van de Cryptocurrency. PowNews ging langs bij verschillende crypto-expert voor de laatste tips en tricks.

Bekijk de video van Omroep PowNed hieronder.

Video: <em>Elon Musk</em> gooit met Tesla roet in het eten van <em>Bitcoin</em> miljonairs Cryptocurrency is misschoen wel dé hype van 2021. Snel geld verdienen met digitale munten, die dagelijks van koers wisselen. Zelfs Tesla-eigenaar Elon Musk is fan van de Cryptocurrency. PowNews ging langs bij verschillende crypto-expert voor de laatste tips en tricks. Bekijk de video van Omroep PowNed hieronder. Bekijk ook Video: wat is Dogecoin en waarom stijgt de cryptomunt zo hard? Bekijk deze video » Video: Bitcoin dit jaar nog over de magische honderdduizend dollar grens Bekijk deze video » Video: Vergeet de Bitcoin met deze beleggingen ga je voor zekerheid Bekijk deze video »
Viral :
Video: Elon Musk gooit met Tesla roet in het eten van Bitcoin miljonairs


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Elon Musk gooit met Tesla roet in het eten van Bitcoin miljonairs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier